Tulipán szál filcből

Az elmúlt hétvégén a lányom meccsére utaztunk.

Kicsit izgultunk, hogy vajon feszélyezi-e, hogy a szülei ott ülnek a lelátón, de bevallása szerint nem. Talán még örült is nekünk.

Beléptünk a csarnokba és ahogy leültünk, különös érzés kerített hatalmába. Te jó ég, miért kezdenek mindjárt potyogni a könnyeim? Teljesen elérzékenyültem, hogy a lányom meccsén vagyok…..

Ha ezt más meséli nekem, tuti értetlenül pillogok rá, mert ugye, ez csak egy meccs, mit kell ezen pityeregni.

Megráztam magam, és nem engedtem, hogy elhatalmasodjon rajtam az érzés, mégsem kellene sírni egy meccsen, de mélyen elgondolkoztatott.

Hogy is van ez? Ilyen büszke anyának lenni! A hétköznapok sodrásában csak tesszük a dolgainkat, gondoskodunk, néha pörölünk és ilyen pillanatokban, még ha nem is gondolnánk, elkap a szeretet egy olyan ősi, mélységekből feltörő hulláma, hogy nincs menekvés, elsodor és már potyognak is a könnyek.

És ekkor eszembe jutott, hogy az én anyukám is biztosan hasonlókat él át, ő is büszke és a szíve tele van szeretettel.

Persze az Anyák napja eddig is fontos napja volt az évnek, de ha nem csak úgy szokásból ajándékozunk, hanem beleérezve mit is jelent, mennyi pihe-puha szeretet van ebben az egy szóban, hogy Anya, akkor ez az ünnep megtelik ragyogással, szívvel, lélekkel.

Megmutatom Neked, hogy mit készítettem Anyák napjára, annak reményében, hogy Te is kedvet kapsz saját készítésű meglepit alkotni.

Tudod, amit Te készítesz, abban bent van szíved, lelked.

Nézd meg a videót és varrj Te is tulipánt Anyák napjára.

Itt találsz hozzá alapanyagokat:

Szeretettel!

Megosztás:

Facebook
Email
Twitter
Pinterest

Kapcsolódó bejegyzések

Malom játék textilből

Alkalmanként, csak úgy, csináltunk csajos napokat a lánykámmal. Moziztunk, csavarogtunk a városban, finomakat ettünk és közben jókat dumcsiztunk. Ezek laza napok voltak, semmi komoly. Könnyed,

Tulipán szál filcből

Az elmúlt hétvégén a lányom meccsére utaztunk. Kicsit izgultunk, hogy vajon feszélyezi-e, hogy a szülei ott ülnek a lelátón, de bevallása szerint nem. Talán még

Báránykáim

Te is szeretsz minden ünnepre, évszakra készíteni valami cukiságot, ami az otthondat díszíti? Én mindenképpen. Jó érzés, hogy kicsit felfrissül körülöttem a tér, feltölt és

Kokárda filcből

Az ünnep lehet kicsit más. Mázlisták vagyunk, mert a mi falunkban kicsiknek-nagyoknak szívhezszóló a 48-as forradalom ünnepe. Mázlisták vagyunk, mert minden évben Kassai Lajos lovasíjász