ADVENTI DOBOZOLÁS

5+1 adventi dekor

Örülünk, hogy belevágsz az „Adventi dobozolás” kihívásba. Jó lesz együtt készülni az ünnepre, jó lesz ünnepet varázsolni a várakozás időszakába.

Öröm lesz napról-napra egy újabb csodát elkészíteni, és öröm lesz megadni magadnak az időt a szöszmötölésre.

„Adventi dobozolás” egységcsomag

Mindez együtt CSAK

21.900 Ft

Ezt a csomagot ráadásul ingyen szállítjuk házhoz!

Spórolj időt magadnak

Nem kell órákig keresgélned az interneten, összekattintgatnod négy különböző webáruházból a hozzávalókat, amik vagy tényleg jók lesznek, és passzolni fognak, vagy nem. Az összeállított csomagot választani okos döntés!

„Adventi dobozolás Plusz” egységcsomag

Lehet, hogy szoktál kézműveskedni – hiszen ezért vagy most itt -, és az is lehet, hogy  mindened megvan az adventi ötletek elkészítéséhez. Ezeknek a dekoroknak a kivitelezéséhez elengedhetetlen egy ragasztópisztoly és jó sok belevaló ragasztó patron. Ezek nélkül nem tudsz a videón látott minőségben dolgozni, nem lesz sikerélményed. Hidd el, a ragasztópisztolynak nagyon nagy hasznát veszed  a kreatív alkotás során a jövőben is!

Mindez együtt CSAK

24.700 Ft

Ezt a csomagot is ingyen szállítjuk házhoz!

Költs okosan

Azzal, hogy egy helyről, egy csomagban vásárolsz meg minden hozzávalót, gondolj bele, hogy mennyi postaköltséget spórolsz! Egy csomagban megkapsz mindent, ami szükséges az adventi dobozoláshoz, már csak időt kell magadnak adni az alkotáshoz!

Ne feledd!

Bármelyik csomagot rendeled meg, nem kell postaköltséget fizetned!

vásárlói vélemények

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen, ennek semmi akadálya! A kosárba szabadon betehetsz bármilyen más terméket is.

Számíts arra, hogy a dekorok kis mértékben eltérhetnek a képen láthatóktól, de biztos lehetsz benne, hogy mindegyik gyönyörű  és színben harmonizáló  alapanyag lesz, amivel öröm a munka. 
A fő alapanyagok viszont ugyanazok. Bár van készletünk mindegyik anyagból…

A videókat az általad megadott email címre küldjük el december elején 5 egymást követő nap reggelén. Keresd a postafiókodban, nézd meg a spam vagy promóciós mappát is. Amennyiben így sem találod, írj kérlek egy emailt az info@totagaskreativ.hu címre! Előfordulhat, hogy esetleg gépeléskor hiba csúszott az email címbe, vagy összegubancolódik a technika. 
Ha már „idő van”, a videót ezen a linken meg fogod találni: https://otlettar.totagaskreativ.hu/videok/