A 24 óra letelt, de ne csüggedj!

Így is megspórolunk neked egy csomó időt, energiát és pénzt, hisz az összes hozzávalót, amire csak szükséged lehet a „Pasztell ragyogás adventi koszorú” elkészítéséhez, egy-egy csomagba tettük, így neked nem kell keresgélned.

Gördíts tovább, és nézd meg, hogyan lehet a tiéd ez a páratlan ajánlat!

„Pasztell ragyogás adventi koszorú” egységcsomag

Mindez együtt CSAK

10.490 Ft

A csomag ráadásul akár már holnap a kezedben lehet!

Spórolj időt magadnak

Nem kell órákig keresgélned az interneten, összekattintgatnod négy különböző webáruházból a hozzávalókat, amik vagy tényleg jók lesznek, és passzolni fognak, vagy nem. Az összeállított csomagot választani okos döntés!

Lehet, hogy szoktál kézműveskedni és minden eszközöd megvan ahhoz, hogy csodák kerüljenek ki a kezeid közül. Ehhez az adventi koszorú elkészítéséhez nélkülözhetetlen egy ragasztópisztoly és a hozzá való patronok. Ha neked még nincs ragasztópisztolyod, most összeraktunk egy olyan csomagot, amiben a koszorú alapanyagain kívül ezek is benne vannak. Hidd el, nagyon nagy hasznát veszed  a kreatív alkotás során a jövőben is!

„Pasztell ragyogás adventi koszorú PLUSZ” egységcsomag

Mindez együtt CSAK

13.290 Ft

Költs okosan

Azzal, hogy egy helyről, egy csomagban vásárolsz meg minden hozzávalót, gondolj bele, hogy mennyi postaköltséget spórolsz! Egy csomagban megkapsz mindent, ami szükséges az adventi koszorú elkészítéséhez, már csak időt kell magadnak adni az alkotáshoz!

Ne feledd!

Minél hamarabb rendelsz, annál hamarabb nekifoghatsz!

vásárlói vélemények

0
Különböző választható csomag
0
Elégedett vásárló
0
Elkészült adventi koszorú

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen, ennek semmi akadálya! A kosárba szabadon betehetsz bármilyen más terméket is.

Igen, ez nem kizárt. Számíts arra, hogy a dekorok kis mértékben eltérhetnek a képen láthatóktól, de biztos lehetsz benne, hogy mindegyik gyönyörű, jó minőségű és színben harmonizáló alapanyag, dekorációs kellék lesz, amivel öröm a munka. 
Bár bőven van készletünk mindegyik alapanyagból…

A videót az oldal felső harmadán elhelyezett gombra kattintva elérheted, valamint az általad megadott email címre is elküldjük neked. Keresd a postafiókodban, nézd meg a spam vagy promóciós mappát is. Amennyiben így sem találod, írj kérlek egy emailt az info@totagaskreativ.hu címre!