adventi naptár

tűvel-cérnával... és rénszarvassal

ehhez segítségül készítettünk neked egy részletes leírást

Már megint jön a karácsony!

Muszáj, hogy ez aggasztó dolog legyen?

Hisz pont jókor van karácsony. Amikor már kezdünk belefásulni a tanév és a munkanapok szürkeségébe, jön ez a szívmelengető ünnep, ami melegségével, illataival, fényeivel már december elején elkezd beszivárogni az életünkbe… persze csak, ha hagyjuk😊

A szépség megmelengeti a lelket, a munka pedig felüdíti. Így aki alkot valami gyönyörűségeset, számoljon a következményekkel! Íme a recept:

Készíts magad adventi naptárt gyönyörű anyagokból!

Ehhez van számodra egy meglepetésünk!

Összeállítottuk neked egy csomagba az összes hozzávalót, amire csak szükséged lehet az adventi naptár elkészítéséhez. Amit ráadásul, ha gyorsan döntesz, EXTRA kedvezménnyel kaphatsz meg. Az ajánlatunk még ennyi ideig él:

óra
perc
másodperc

Mindent összekészítünk neked egy csomagba, ezzel időt,  energiát és pénzt takarítunk meg számodra, hogy ne kelljen keresgélned, és biztosan minőségi hozzávalókat kapj.

„Patchwork adventi naptár” egységcsomag

Mindez együtt most 24 óráig

11.500 Ft helyett CSAK 9990 Ft

A csomag ráadásul akár már holnap a kezedben lehet!

Spórolj időt magadnak

Nem kell órákig keresgélned az interneten, összekattintgatnod négy különböző webáruházból a hozzávalókat, amik vagy tényleg jók lesznek, és passzolni fognak, vagy nem. Az összeállított csomagot választani okos döntés!

Lehet, hogy szoktál kézimunkázni és varrni is, de foltmunkával még nem kifejezetten foglalkoztál, ezért nincs körkésed és vágóalátéted. Mivel ezt az adventi naptárt sokkal könnyebb ilyen patchwork eszközökkel elkészíteni, összeraktunk egy olyan csomagot, amiben ezek is benne vannak. Hidd el, nagyon nagy hasznukat veszed  a kreatív alkotás során a jövőben is!

„Patchwork adventi naptár Plusz” egységcsomag

Mindez együtt most egy napig

22.470 Ft helyett CSAK 20.990 Ft

Ezt a csomagot ingyenesen szállítjuk házhoz!

Költs okosan

Azzal, hogy egy helyről, egy csomagban vásárolsz meg minden hozzávalót, gondolj bele, hogy mennyi postaköltséget spórolsz! Egy csomagban megkapsz mindent, ami szükséges az adventi naptár elkészítéséhez, már csak időt kell magadnak adni az alkotáshoz!

adventi_naptar_falvedo_92

Illúzió romboló, amikor már novemberben tömény karácsonyi giccs minden kirakat, de milyen szívmelengető, amikor legyúrjuk az első adag mézest és illatozik a lakás. Amikor elkezdünk gondolkodni, hogy idén milyen legyen az adventi koszorú, vagy hogyan csináljunk úgy adventi naptárt, hogy a gyerekeink ne kapjanak december végére cukorkómát…

Nos, ezekbe a zsákocskákba bármit tehetsz, akárcsak kis cetliken kedves üzeneteket, közös játék ötleteket, kuponokat, esetleg mini édességet.

A kis zsákos naptár előnyei

Ne feledd!

Ez az akciós ajánlat csak 24 óráig él! Minél hamarabb rendelsz, annál hamarabb nekifoghatsz!

vásárlói vélemények

0
Különböző választható csomag
0
Elégedett vásárló
0
Elkészült adventi naptár

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen, ennek semmi akadálya! A kosárba szabadon betehetsz bármilyen más terméket is.

Igen, ez nem kizárt. Számíts arra, hogy az anyagok kis mértékben eltérhetnek a képen láthatóktól, de biztos lehetsz benne, hogy mindegyik gyönyörű, jó minőségű és színben harmonizáló pamutvászon lesz, amivel öröm a munka. 
Bár bőven van készletünk mindegyik anyagból…

Az útmutatót az általad megadott email címre küldtük el. Keresd a postafiókodban, nézd meg a spam vagy promóciós mappát is. Amennyiben így sem találod, írj kérlek egy emailt az info@totagaskreativ.hu címre! Előfordulhat, hogy esetleg gépeléskor hiba csúszott az email címbe, vagy összegubancolódik a technika.