A 24 óra letelt, de ne csüggedj!

Így is megspórolunk neked egy csomó időt, energiát és pénzt, hisz az összes hozzávalót, amire csak szükséged lehet az „Adventi naptár tűvel, cérnával és… rénszarvassal” elkészítéséhez, egy-egy csomagba tettük, így neked nem kell keresgélned.

Gördíts tovább, és nézd meg az ajánlatunkat!

„Patchwork adventi naptár” egységcsomag

Mindez együtt CSAK

11.500 Ft

A csomag ráadásul akár már holnap a kezedben lehet!

Spórolj időt magadnak

Nem kell órákig keresgélned az interneten, összekattintgatnod négy különböző webáruházból a hozzávalókat, amik vagy tényleg jók lesznek, és passzolni fognak, vagy nem. Az összeállított csomagot választani okos döntés!

Lehet, hogy szoktál kézimunkázni és varrni is, de foltmunkával még nem kifejezetten foglalkoztál, ezért nincs körkésed és vágóalátéted. Mivel ezt az adventi naptárt sokkal könnyebb ilyen patchwork eszközökkel elkészíteni, összeraktunk egy olyan csomagot, amiben ezek is benne vannak. Hidd el, nagyon nagy hasznukat veszed  a kreatív alkotás során a jövőben is!

„Patchwork adventi naptár Plusz” egységcsomag

Mindez együtt CSAK

22.470 Ft

Ezt a csomagot ráadásul ingyen szállítjuk házhoz!

Költs okosan

Azzal, hogy egy helyről, egy csomagban vásárolsz meg minden hozzávalót, gondolj bele, hogy mennyi postaköltséget spórolsz! Egy csomagban megkapsz mindent, ami szükséges az adventi naptár elkészítéséhez, már csak időt kell magadnak adni az alkotáshoz!

Ne feledd!

Minél hamarabb rendelsz, annál hamarabb nekifoghatsz!

vásárlói vélemények

0
Különböző választható csomag
0
Elégedett vásárló
0
Elkészült adventi naptár

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen, ennek semmi akadálya! A kosárba szabadon betehetsz bármilyen más terméket is.

Igen, ez nem kizárt. Számíts arra, hogy az anyagok kis mértékben eltérhetnek a képen láthatóktól, de biztos lehetsz benne, hogy mindegyik gyönyörű, jó minőségű és színben harmonizáló pamutvászon lesz, amivel öröm a munka. 
Bár bőven van készletünk mindegyik anyagból…

Az útmutatót az általad megadott email címre küldtük el. Keresd a postafiókodban, nézd meg a spam vagy promóciós mappát is. Amennyiben így sem találod, írj kérlek egy emailt az info@totagaskreativ.hu címre! Előfordulhat, hogy esetleg gépeléskor hiba csúszott az email címbe, vagy összegubancolódik a technika.