Jól döntöttél!

Az ötletfüzetet hamarosan elküldjük az e-mail címedre

Ha nem találod az e-mail-t, nézd meg a SPAM mappát is, és tedd át az elsődleges fiókba a levelet, hogy könnyebben megtaláld.

Van számodra egy meglepetésünk!

Szeretnénk egy kis én-időhöz juttatni téged, hogy akár

már ma

 nekifoghass a horgolásnak!

Spórolj időt magadnak

Nem kell órákig keresgélned az interneten, összekattintgatnod négy különböző webáruházból a hozzávalókat, amik vagy tényleg jók lesznek, és passzolni fognak, vagy nem. Az összeállított csomagot választani okos döntés, sok időt takaríthatsz meg.

Költs okosan

Azzal, hogy egy helyről, egy csomagban vásárolsz meg minden hozzávalót, gondolj bele, hogy mennyi postaköltséget spórolsz! Egy csomagban megkapsz mindent, ami szükséges az 5+1 horgolt ajándék ötlet elkészítéséhez!

A csomag ráadásul már akár holnap a kezedben lehet!

Van itt még valami...

Ha most rendelsz, akkor díjmentes lesz a szállítás

Óra
Perc
Másodperc

Biztosak vagyunk benne, hogy sok örömet fog okozni neked az ajándékok elkészítése és garantáltan feltöltődsz közben!
A megajándékozottnak pedig az egyedi, saját kézzel készített meglepetés varázsol mosolyt az arcára.

Amit adunk: minőség és idő

Mindent összekészítünk neked egy csomagba, ezzel időt,  energiát és pénzt takarítunk meg számodra, hogy ne kelljen keresgélned, és biztosan minőségi hozzávalókat kapj.

Az összes szükséges hozzávalót összekészítettük számodra, hogy minden együtt legyen a felhőtlen alkotáshoz.

Ha még kezdő vagy

Ha kezdő vagy a horgolásban, és nincs még 5-ös és 9-es horgolótűd, akkor válaszd a Pólófonal (5+1) Plusz egységcsomagot, ami tartalmazza a két darab Prym Ergonomikus horgolótűt! Ezt a csomagot válaszd akkor is, ha van ugyan horgolótűd, de szeretnéd megkapni több, mint 10% kedvezménnyel a szuper horgolótűket mindkét méretben.

Mi van a Pólófonal (5+1) Plusz egységcsomagban?

A Pólófonal (5+1) Plusz egységcsomag ára most csak:

8500 Ft

Ha rutinos horgoló vagy

Ha „tapasztalt róka” vagy, azaz van már 5-ös és 9-es horgolótűd, és nem szeretnéd lecserélni szuper Prym Ergonómikus horgolótűkre 10% kedvezménnyel, akkor válaszd a Pólófonal (5+1) egységcsomagot!

Mi van a Pólófonal (5+1) egységcsomagban?

A Pólófonal (5+1) egységcsomag ára most csak:

5700 Ft

Ne feledd!

Ha most rendelsz, akkor a postaköltséget mi fizetjük!

0
Különböző választható csomag
0
Elégedett vásárló
0
Megvásárolt csomag

vásárlói vélemények

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen, ennek semmi akadálya! A kosárba szabadon betehetsz bármilyen terméket.

Nem gond, nyugodtan választhatsz bordót, szürkét, lilát… Ha szeretnéd kicseréltetni az egységcsomagban a pólófonalat más színűre, a megrendelés leadásakor írd bele a „Megjegyzés a rendeléshez” rubrikába, ami a legutolsó lépésnél jelenik meg, hogy melyik színt választottad a webáruházunk kínálatából. A változtatásokat a készlet erejéig tudjuk biztosítani neked.

Válaszd a Pólófonal (5+1) egységcsomagot, és a webáruházban még bele tudod tenni a kosaradba azt a horgolótűt, amire szükséged van. A -10% kedvezményt ebben az esetben nem tudjuk neked biztosítani.

Elképzelhető, hogy a SPAM, vagy levélszemét mappában van. Ha sehol nincsen, akkor elképzelhető, hogy elírtad az e-mail címed, így nem volt hová küldeni. Ebben az esetben írj nekünk az info@totagaskreativ.hu címre, és elküldjük neked.