adventi naptár

tűvel-cérnával... és rénszarvassal

ehhez segítségül készítettünk neked egy részletes leírást

Feltöltődés és egyben szép meglepetés a családnak

2 az 1-ben: adventi naptár és falidísz egyszerre

Ha belejössz, legközelebb ilyet varrsz ajándékba is!

Már megint jön a karácsony!

Muszáj, hogy ez aggasztó dolog legyen?

Hisz pont jókor van karácsony. Amikor már kezdünk belefásulni a tanév és a munkanapok szürkeségébe, jön ez a szívmelengető ünnep, ami melegségével, illataival, fényeivel már december elején elkezd beszivárogni az életünkbe… persze csak, ha hagyjuk😊

A szépség megmelengeti a lelket, a munka pedig felüdíti. Így aki alkot valami gyönyörűségeset, számoljon a következményekkel! Íme a recept:

Készíts magad adventi naptárt gyönyörű anyagokból!

adventi_naptar_himzes_1
adventi_naptar_falvedo_92

Illúzió romboló, amikor már novemberben tömény karácsonyi giccs minden kirakat, de milyen szívmelengető, amikor legyúrjuk az első adag mézest és illatozik a lakás. Amikor elkezdünk gondolkodni, hogy idén milyen legyen az adventi koszorú, vagy hogyan csináljunk úgy adventi naptárt, hogy a gyerekeink ne kapjanak december végére cukorkómát…

Nos, ezekbe a zsákocskákba bármit tehetsz, akárcsak kis cetliken kedves üzeneteket, közös játék ötleteket, kuponokat, esetleg mini édességet.

A kis zsákos naptár előnyei

adventi_naptar_falvedo_94

nagyon könnyű követni a leírást

Próbáltál már te is varrni valamit, de a leírás reménytelenül érthetetlen volt, és képek híján el sem tudtad képzelni, hogy pontosan mit kell csinálni? Legtöbbünk szívesen alkot valamit saját kezűleg, de nehéz nekifogni, mert soha sem lehet előre tudni, hogy milyen buktatók várnak közben. Útmutatónkban lépésről lépésre követheted a munkamenetet, és nem kell kitalálnod, hogy egyes szakszavak mit jelentenek. Ráadásul itt te döntöd el, hogy végül mennyire dekorálod ki a képet, ha sok időd van, a megadottnál még több díszítőelemet is rátehetsz, hímezheted akár órákig, de ha idő szűkében vagy, le is tudod egyszerűsíteni. 

garantált sikerélmény

Világos, egyértelmű útmutatót kapsz, amivel garantáljuk a sikerélményt!

az alkotás öröme

Varázspálcát nem tudunk adni a több szabadidőhöz, de ha az alkotás közben lelkedet az ünnepre készíted fel, varázsütésre jobb hangulatod lesz!

Az alkotás önmagában örömet okoz és feltölt, ráadásul az egész családot meglepheted egy soha el nem avuló lakásdísszel.

Miközben ezzel az adventi naptárral molyolsz, lassanként kitalálhatod, mik is kerüljenek a zsákokba…